Raportointi

Paulig on raportoinut vastuullisuudestaan vuosittain vuodesta 2003 lähtien. Vastuullisuustietojen raportointi kattaa Paulig-konsernin Kahvi-divisioonan toiminnan ja se keskittyy toiminnan kannalta keskeisiin, olennaisuusarviossa määriteltyihin vastuullisuusasioihin. Raportoinnin perustana on ollut Global Reporting Initiativen (GRI) G4-ohjeisto ja raportointijakso kalenterivuosi.

Raporttien taloudelliset tunnusluvut ovat lakisääteisestä kirjanpidosta. Sertifioidut elintarviketurvallisuus-, ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuusjärjestelmät ja viranomaisvalvonta kattavat Pauligin oman tuotantotoiminnan Suomessa ja Venäjän tehtaalla ympäristösertifiointia lukuun ottamatta. Jos aiemmin raportoiduissa tunnusluvuissa, niiden kattavuudessa, rajauksissa tai laskentaperiaatteissa on muutoksia, niistä on ilmoitettu kyseessä olevien tunnuslukujen yhteydessä. Raporttien sisältämiä vastuullisuustietoja ei ole varmennettu.

Jos haluat luettavaksesi ennen vuotta 2009 julkaistut raportit tai kaipaat tarkempaa tietoa raportoinnistamme ja yritysvastuustamme, ota yhteys Pauligin Asiakaspalveluun. Vuoden 2009 raportin löydät täältä.

Sähköposti: asiakaspalvelu@paulig.com

Maksuton puhelin ma-pe klo 9-12.30 0800-0110