Pauligilla haluamme vähentää oman toimintamme ilmastovaikutusta 40 prosentilla vuoden 2020 loppuun mennessä verrattuna vuoteen 2015. Päästäksemme tähän tavoitteeseen tarvitaan konkreettisia tekoja. Esimerkiksi Vuosaaren paahtimomme toimii täysin uusiutuvalla energialla ja kahvi paahdetaan pelkästään biokaasulla. Myös Venäjän Tverissä sijaitsevalla paahtimollamme olemme nostaneet jätteen kierrätysasteen lähes 90 prosenttiin.

Suosimme vähäpäästöisiä työsuhdeautoja ja toimistoillamme Green office -käytännöt ovat olleet läsnä jo yli 10 vuotta. Olemme myös aktiivisesti mukana yhteiskuntasitoumuksissa ja energiatehokkuussopimuksissa. Tavoitteenamme on nollatoleranssi hävikin ja kaatopaikkajätteen suhteen.

Myös pakkauksilla on merkitystä ja nyt olemmekin löytäneet laminaatin, jonka valmistukseen on käytetty 45 prosenttisesti uusiutuvia raaka-aineita. Tuloksena tästä on 10 prosenttia pienempi hiilijalanjälki kuin aiemmalla laminaatilla. Mundo-kahvit ovat tuoteperheestämme ensimmäiset, jotka on pakattu tähän materiaaliin. Pakkauksen tärkein tehtävä on suojata kahvia hapelta, ja siitä emme ole tinkineet. Pakkauksen voi lajitella muovinkeräykseen kuten tähänkin asti.

Lue lisää Mundo-tuoteperheen uusista pakkauksista!

Jaa sivu:
Back to top