Kahvin laatu ja tuoreus, hyvälaatuinen vesi, sopiva valmistusmenetelmä ja puhtaat valmistuslaitteet takaavat maistuvan kahvihetken. Kahvin valmistuksessa on tärkeää valita valmistusmenetelmään jauhatukseltaan sopiva kahvi ja annostella se oikein. Kahvi ei ole valmisjuoma, vaan valmistus vaikuttaa oleellisesti makuun. Pauligin kahvipakkauksiin painetut symbolit kertovat, millaiselle valmistusmenetelmälle kahvi sopii.

Soveltuu suodatinlaitteisiin. Pakkauksessa voi lisäksi lukea suodatinjauhatus tai hienojauhatus. Vaikka nämä kaksi jauhatusastetta ovat hyvin lähellä toisiaan, valitaan lopullinen jauhatusaste sen mukaan, mikä pakkauksen kahvisekoitukselle parhaiten sopii. Näin saadaan kaikki aromit talteen ja kahvi toimii parhaalla tavalla erilaisissa kahvilaitteissa.

 

 

 

 

Sopii perinteiseen pannulla valmistamiseen. Erinomaista myös pressopannulla.

 

 

 

 

 

Valitse espressojauhatusta.

 

 

 

 

 

Kahvi sopii pressopannulla valmistettavaksi.

 

 

 

 

 

Sopii espressolaitteille.

 

 

 

 

 

Kokonaiset pavut voit itse jauhaa käyttötarkoitukseen sopivalla karkeudella.

 

 

 

 

 

Tutustu videoiden avulla erilaisiin valmistusmenetelmiin.

Suodatin

Pourover

Pressopannu

Chemex

Aeropress

Jaa sivu: