Kahvi on ainutlaatuinen luonnontuote. Maaperä, ilmasto ja kasvusesonki antavat kahvipavulle tietyt ominaispiirteet. Paahtovaiheessa pavusta tuodaan esiin taas lisää uusia makuja. Kahvi on parhaimmillaan muutaman viikon kuluttua sen paahtamisesta. Jos jauhat kahvin itse, kannattaa jauhaminen tehdä juuri ennen kahvin valmistamista. Kahvin maku muuttuu sen vanhetessa. Siksi sen parasta ennen -päiväys on merkitty noin vuoden päähän.

Jokaisella kahvilla on omat ominaispiirteensä ja makunsa. Meillä Pauligilla on käytössä makuparipalvelu, johon olemme listanneet yhteensopivia kahveja ja herkkuja. Parhaimmillaan hyvä makupari tuo esiin kahvin hienoisimmatkin makuvivahteet. Tutustu täällä palveluumme ja varmista kahvihetkesi maistuvuus.

Jaa sivu: