Tuotteet

Paulig Espresso Delicato

PEHMEÄMPÄÄN ELÄMÄÄN
Tutustuta itsesi ja ystäväsi La dolce vitaan ‐ italialaisten ihanaan elämään. Aloita kupillisella Delicatoa.

PAULIG ESPRESSO DELICATO on pehmeä 100% Arabica‐sekoituksemme, joka valmistetaan huolella valikoiduista brasilialaisista ja keski‐amerikkalaisista kahvipavuista. Hienostunut espresso, joka tuo esiin Arabica‐papujen parhaat aromit ja makeuden. Sopii täydellisesti nauttivaksi sellaisenaan espressona.

Paahtoaste: 3

Paulig Espresso Originale

AITO CREMA, AITO KARISMA
Italialaiset arvioivat espresson laadun sen cremasta. Kun haluat kahvisi pinnalle täydellisen, paksun vaahtokerroksen, valitse alkuperäinen Paulig espresso ‐ Italian inspiroima jo vuodesta 1970.

PAULIG ESPRESSO ORIGINALE on perinteisin espressosekoituksemme, joka valmistetaan huippulaatuisista brasilialaisista, keskiamerikkalaisista ja aasialaisista kahvipavuista. Tämä klassinen espresso sisältää ripauksen robustaa ja sen pitkäkestoinen maku on vahva ja pyöreä. Sopii täydellisesti nautittavaksi espressoshottina tai cappuccinona.

Paahtoaste: 4

Paulig Espresso Fortissimo

PETOJEN SUKUA
Herätä italialainen intohimosi kupillisella vahvaa espressoamme.

PAULIG ESPRESSO FORTISSIMO on brasilialaisista, keskiamerikkalaisista ja aasialaisista kahvipavuista valmistettu vahva espresso‐sekoituksemme. Intensiivinen espresso, jonka tummaksi paahdettu maku on ryhdikäs. Sisältää ripauksen Robustaa. Sopii täydellisesti tarjoiltavaksi maidon kanssa, esim. café lattena.

Paahtoaste: 5

UTZ Certified

Valmistuspäivämäärän perusteella näet miltä tiloilta espressosi on kotoisin: