Tapaus

Tapahtumia järjestävässä Tapauksessa tiedetään, miten luodaan innostava työilmapiiri. Executive Assistant Katriina Laatikainen kertoo, että yksi tärkeimmistä ainesosista on uusien toimitilojen Paulig-kahvipiste ja sen mieltä lämmittävä juomavalikoima.

Tapaus ja Paulig Pro

Tapauksen kahvinjuonti mullistui, kun yritys syksyllä 2017 siirtyi pieneksi käyneestä toimistostaan uusiin tiloihin Otaniemeen. Tapauslaiset saivat vanhan kahvinkeittimen tilalle edustavan kahviloungen, jossa viihtyvät niin omat osaajat kuin vieraat.

- Pauligin kahvipiste oli koko vuoden 2017 paras investointi. Se on hankinta, jolla on pitkäkestoinen, positiivinen vaikutus. Itseänikin ilahduttaa, kun voin joka päivä ottaa maukkaan kupillisen kuumaa, kertoo Managing Director Timo Aalto.

- Laadukkaaseen kahviin panostaminen on osoitus siitä, miten paljon meillä välitetään henkilökunnasta. Kun kahvinjuontikin halutaan hoitaa tällä tyylillä, on henkilöstöstä huolta pitäminen mainiolla tasolla, flat whitea siemaileva Katriina Laatikainen jatkaa.

 

Kuppikaupalla kiitoksia

Tapaus päätyi eri palveluntarjoajia verrattuaan nopeasti siihen, että kahvipiste hankitaan Pauligilta. Päätöstä lujitti vastuullisuuden arvostamisen lisäksi Timo Aallon sattumalta tekemä makutesti. Hän kahvitteli yhteistyökumppaninsa Paulig-pisteellä ja vakuuttui.

- Halusimme hankkia kahviratkaisun hyvämaineiselta, vastuulliselta suomalaisyritykseltä. Pauligin kanssa voimme luottaa siihen, että homma toimii, Laatikainen painottaa. 

Uudet tilat loungeineen ovat olleet kokonaisvaltainen muutos, joka on nostanut Tapauksen työhyvinvoinnin uudelle tasolle. Tapauksella uskotaan vahvasti, että työhyvinvointi on myös hyvän tuloksen perusta.

- Kahvia on kehuttu monin eri sanoin. Silmin havaittavat kiitokset ovat myös selkeitä: ihmiset kerääntyvät hymyillen jonottamaan kahvia ja työpisteet täyttyvät kupeista, Laatikainen naurahtaa.

Tapaus ja Paulig Pro

Valmiina vaikka yllätysvieraille

Henkilöstö saa joka viikko kahvinmakuisen startin, kun Tapauksessa keräännytään yhteiselle aamupalalle. Muuten toimiston suosikkijuomia cappuccinoa, lattea ja espressoa hörpitään omassa rytmissä. Kiivastahtisella alalla on tärkeää, että hyvää kahvia on aina tarjolla.

- Kun meille tuli ennen vieraita, siihen piti varautua etukäteen: hankkia tarjottavaa ja keittää kahvia. Nyt meillä on heti valmiina niin erinomaista kahvia, että se riittää pelkästään. Olemme aina edustuskunnossa, Katriina Laatikainen kertoo tyytyväisenä.

Asiakasvierailujen määrä onkin kasvanut räjähdysmäisesti. Kun asiakkaat saapuvat ihastellen Tapauksen uuteen loungeen, Laatikainen kehottaa heitä maistamaan Otaniemen parasta kahvia.

- Vieraat tulevat meille mielellään - yhä uudelleen. Ennen lähdimme useammin käymään asiakkaiden luona, mutta nyt toivotamme aina: tervetuloa meille!

"Laadukkaaseen kahviin panostaminen on osoitus siitä, miten paljon meillä välitetään henkilökunnasta. Kun kahvinjuontikin halutaan hoitaa tällä tyylillä, on henkilöstöstä huolta pitäminen mainiolla tasolla." 

Back to top