Talkookahvi-säännöt

12.7.2009

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Talkookahvit -kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osanottajat hyväksyvät kilpailun säännöt. Kilpailuun osallistuva henkilö vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kohteiden rekrytointiaika 30.6. – 17.7.2014.

Äänestysaika 21.7.- 3.8.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu lataamalla itse otettu valokuva, lyhyt kuvaus/tarina talkookohteesta sekä kohteen tiedot www.juhlamokka.fi/85 -sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Samassa yhteydessä osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt. Valokuvan tulee olla otettu kohteesta ennen talkoiden toteutumista ja kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. Osallistuja vakuuttaa että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus kuvan julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässään sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 31.12.2014 asti.

5. Palkinnot ja ehdot 

Kilpailun voittajat saavat palkinnoksi 12 kpl 500 g Juhla Mokka –kahvipakkausta, kertakäyttökahvikuppeja, suodatinpaperia, Airam termospullon sekä Melitta Aroma Signature Deluxe kahvinkeittimen (Palkinnon arvo n. 255 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kilpailuun ilmoitettujen talkookohteiden tulee sijaita Suomessa ja talkoiden tulla olla ajankohtaisia kesäkauden 2014 aikana. Järjestäjän valitsema raati valitsee rekrytointivaiheessa ilmoittautuneista talkookohteista 5 -10 kohdetta yleisön äänestykseen. Äänien antaminen eri talkookohteille tapahtuu www.juhlamokka.fi/85 -sivustolla painamalla ”Like”- tai ”Tykkää”-painiketta suosikkikohteensa kohdalla. Äänestysaikana kolme eniten yleisön tykkäyksiä kerännyttä kohdetta voittaa palkinnon.

Palkinnon vastaanottamista vastaan talkookohteen kisaan ilmoittanut lupautuu ottamaan kohteesta kuvan myös talkoiden jälkeen ja lähettämään sen järjestäjälle mahdollisimman pian talkoiden toteudutta. Sekä ”ennen”- että ”jälkeen” -kuvat julkaistaan valituissa Pauligin omissa kanavissa.

Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti 15.8.2014 mennessä. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa talkoiden alkamisajankohtaan tai viimeistään 31.8.2014 mennessä.

 

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Oy Gustav Paulig Ab