Pöytävaraukset ja yksityistilaisuudet

Meille voit tehdä pöytävarauksen, jotta saapumisesi olisi mahdollisimman sujuvaa! Ilmaitathan varausta tehdessessäsi henkilömäärä, varaajan nimen sekä puhelinnumeron.

Meillä järjestät myös unohtumattomat yksityistilaisuudet, joihin käytössäsi on erikokoisia ja eri tarpeisiin soveltuvia tiloja. Pidä luento tai järjestä bileet, apunasi suuri näyttö ja äänentoistovälineet. Veloitamme yläkerran varaamisesta yksityiskäyttöön alkaen 250€/h (sis. alv 24%), josta vähennetään etukäteen tilattujen ruokatuotetteiden hinta eli mitä enemmän tuotteita ostat sen edullisempaa tilan käyttö sinulle on. 

Tee pöytävaraus»Barista Instituutti on mainio ja kompakti kokoustila Paulig Kulman yläkerrassa

Barista Instituutti soveltuu n. 8 hengen kokouksiin. Tilasta löytyy kokouspöytä ja iso näyttö esitelmiä varten. Tila on myös varusteltu modernilla AV- tekniikalla ja käytössäsi on tottakai ilmainen wifi. Emme veloita tilan käytöstä erikseen vuokraa, mutta edellytämme tarjoiluiden ostamista tilaan vähintään 100€ arvosta (sis. alv) jokaiselta kahdelta tunnilta. Katamme tarjoilut teille tilaan valmiiksi. Tutustu esimerkkeihin kokoustarjoiluistamme: aamupalasetit» ja lounassetit» 

Kysy rohkeasti vapaita aikoja: pauligkulma@juvenes.fi