Pöytävaraukset ja yksityistilaisuudet

Pöytävaraus

Yläkerran loosseihin otamme vastaan pöytävarauksia. Varauksia voi tehdä arkipäiville klo 7:30-11:00 väliselle ajalle. Loosseihin mahtuu 4 henkilöä ja loosseja löytyy yhteensä 3 kpl.

Tee pöytävaraus»

 

Yksityistilaisuus

Meillä järjestät unohtumattomat yksityistilaisuudet, joihin käytössäsi on erikokoisia ja eri tarpeisiin soveltuvia tiloja. Pidä luento tai järjestä bileet, apunasi suuri näyttö ja äänentoistovälineet. Veloitamme yläkerran varaamisesta yksityiskäyttöön alkaen 250€/h (sis. alv 24%), josta vähennetään etukäteen tilattujen ruokatuotetteiden hinta eli mitä enemmän tuotteita ostat sen edullisempaa tilan käyttö sinulle on. 

Ota yhteyttä: pauligkulma@juvenes.fi Kokoustila 

Barista Instituutti soveltuu n. 8 hengen kokouksiin. Tilasta löytyy kokouspöytä ja iso näyttö esitelmiä varten. Tila on myös varusteltu modernilla AV- tekniikalla ja käytössäsi on tottakai ilmainen wifi. Emme veloita tilan käytöstä erikseen vuokraa, mutta edellytämme tarjoiluiden ostamista tilaan vähintään 100€ arvosta (sis. alv) jokaiselta kahdelta tunnilta. Katamme tarjoilut teille tilaan valmiiksi. 
Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja tarjoiluvaihtoehtoja: pauligkulma@juvenes.fi