Paulig Barista Institute Kulmassa

Paulig Barista Institute on tarjonnut kahvikoulutuksia jo vuodesta 1980, ja se onkin Suomen vanhin ja ehdottomasti myös innostavin paikka oppia kahvista!

Paulig Barista Institute toimii Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Venäjällä ja se kouluttaa vuodessa noin 5000 ihmistä. Palveluun kuuluu innostavat koulutuskonseptit, opetuksellisen ja inspiroivan kahvisisällön tuottaminen, kahvitrendien seuraaminen sekä kahvikonseptien kehittäminen – kaikenlainen kahviasiantuntijuus siis.

Paulig Barista Instituten kouluttajat ovat kahvialan ammattilaisia. He auttavat mielellämme kaikissa kahviin liittyvissä kysymyksissä. Voit lähestyä baristakouluttajia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: instituutti@paulig.com.

Paulig Barista Institute -koulutusvalikoima on laaja kattaus sekä ammattilaisille että kuluttajille. Kursseja järjestetään lähes päivittäin ja niillä pääset sukeltamaan kahvinmaailmaan suodatinkahvin ja espresson parissa. Kurssivalikoimassa on mielenkiintoista sisältöä eritasoisille baristoiksi haluaville ammattilaisille sekä kahvista kiinnostuneille kuluttajille. Koulutustila sijaitsee Paulig Kulman toisessa kerroksessa ja siellä pääset käyttämään muun muassa laadukkaita ammattilaislaitteita ja erilaisia mielenkiintoisia käsiuuttovälineitä. Kahvikurssien tarkemmat sisältökuvaukset, hinnat ja varausmahdollisuus löytyvät Barista Instituutin sivuilta.