Voita vuoden kahvit ja uusi kahvirasia!

Kilpailun kolme onnellista voittajaa saavat itselleen suosikkikahvejaan Pauligin laajasta valikoimasta peräti vuoden tarpeisiin. Lisäksi voittajat saavat äänestyksen ykköseksi nousevan Paulan kahvirasian ensimmäisten joukossa, suoraan kotiin toimitettuna.

Yhteystiedot

» Kilpailun säännöt

Close

Säännöt

Lisätietoa kilpailusta:
Pauligin kuluttajapalvelu
Sähköposti: kuluttajapalvelu@paulig.com
Puhelin: 0800 0110 arkisin klo 9–12.30

1. Järjestäjä
Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla arvontaan osallistujat ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kampanja-aika
Arvontaan liittyvä kampanja-aika on alkaa 11.1.2016 ja päättyy 24.1.2016. Tämän jälkeen lähetettyjä osallistumisia ei sisällytetä arvontaan.

4. Kuinka osallistua kilpailuun?
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu äänestämällä valmiiksi annetuista vaihtoehdoista mielestäsi parasta kahvirasiaa.

5. Palkinnot
Kilpailussa arvotaan kolme palkintoa kaikkien osallistujien kesken 29.1.2016. Kukin palkinto on arvoltaan noin 250 euroa ja koostuu Pauligin kahveista.

6. Palkintoihin liittyvät rajoitteet ja voittajien vastuu
Jos voittaja ei ole kohdassa 2 mainitulla tavalla osallistumiskelpoinen tai jos voittajan yhteystiedot ovat virheelliset tai puutteelliset ja voittajaa ei tästä tai muusta syystä tavoiteta kohtuullisessa ajassa, pidättää järjestäjä oikeuden arpoa uuden voittajan. Voittajan on itse lunastettava palkinto.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Järjestäjä kattaa palkintojen lähettämiskustannukset yhteen voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Jos voittajan täytyy matkustaa lunastaakseen palkinnon, Järjestäjä ei kata voittajan matka-, majoitus tai muita välillisiä kustannuksia. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

8. Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

9. Palkinnon luovutus ja julkisuus
Mikäli voittoilmoitus/palkinto palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Voittajien nimet julkaistaan mahdollisesti osoitteissa www.paulig.fi sekä muissa Pauligin markkinointikanavissa, lehdistössä tai muussa mediassa.

10. Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia.