Päivä Paulig Instituutin kahvikoulutuksessa

Moderneissa koulutustiloissamme järjestettävillä kursseilla pääset tutustumaan kahvin kiehtovaan maailmaan.

Kursseja on eri tasoisia, itselleen sopivan vaihtoehdon voi valita Paulig Instituutin koulutuskalenterista.

Kursseille ovat tervetulleita niin kahvin ammattilaiset kuin kotibaristatkin - kiinnostus kahviin ja halua oppia riittää! 

 

 

 

 

 

 

Koulutustilat

Moderneissa koulutustiloissamme järjestettävillä kursseilla pääset tutustumaan kahvin matkaan pavusta kuppiin, opit oikeat kahvinvalmistustavat, sekä kuulet kahvimaailman ajankohtaisia asioita ja trendejä. Kurssikokomme ovat pieniä parhaan opetustuloksen takaamiseksi.

Aamupala ja lounas

Koko päivän kurssit alkavat aamupalalla ja koulutuspäivään kuuluu myös lounas. Aamukahvi nautitaan tietenkin Pauligin legendaarisista kultakupeista.

Maisto

Kahvin maistelussa, eli cuppingissa, maistat erilaisia suodatinkahveja ja opit oikeaoppisen maistelutekniikan. Cuppingissa maistellaan, miten kahvin alkuperä, sekoitus ja paahtoaste vaikuttavat kahvin makuun. 

Paahtimo

Kahvin matka huipentuu paahtimolle, johon tutustut vierailijakäytävän kautta. Pääset näkemään miten Pauligin kahvit paahdetaan, jauhatetaan, pakataan ja varastoidaan.

Espressopohjaiset kahvit

Koulutuspäivän aikana opettelet kahvinvalmistuksen perustaitoja; espresson valmistusta ja maidon vaahdottamista espressolaitteella. Koneiden ja myllyjen säätäminen ja pesu tulevat myös tutuiksi.

Onnistuin

Tässä ensimmäinen onnistunut Cappuccino! Voittajan on helppo hymyillä :)

Kuvat on Paulig Instituutin Baristan perusteet-kurssilta. Tutustu kurssitarjontaamme!