Paulig Mundo

Kaikille hyvä kahvi

Paulig Mundo

Paulig Mundo on Reilun kaupan luomukahvisekoitus. Se on paahdettu vastuullisesti ja luonnonmukaisesti viljellyistä arabica-kahvipavuista. Sen lempeän paahteisessa maussa on vivahteena tummaa sokeria ja hunajaa. Makuprofiilinsa ansiosta se on yksi helpoimmista kahveista yhdistää erilaisten tarjottavien kanssa. Lue myös tummempi paahtoisesta Paulig Mundo Reilusti Tummasta! Mundo-tuoteperheen pakkaukset valmistetaan 45 prosenttisesti  kasvipohjaisista ja uusiutuvista lähteistä!

Maailma muuttuu ostos kerrallaan

Paulig Mundon kahvipavut tulevat Reilun kaupan osuuskunnilta, jotka yhdistävät satoja pieniä viljelijöitä. Reilussa kaupassa tuotteesta maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, joka kattaa ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Reilun kaupan viljelmillä työntekijät saavat vähintään lakien mukaista palkkaa ja asialliset työolot. Lapsityövoiman käyttö on kielletty. Myös ympäristöstä huolehditaan vaalimalla kestävää viljelyä ja luonnon monimuotoisuutta.

Lue lisää Reilusta kaupasta

Luomua. Ilman muuta.

Paulig Mundo on luomukahvisekoitus, mikä tarkoittaa, että sen kahvipavut on viljelty luonnonmukaisin menetelmin ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjunta-aineita.

Lue lisää Luomusta

Paulig Mundo

Paahtoaste: 3

Valmistustapa: suodatinmenetelmä, pressopannu, papukahvi

Täyteläisyys
Hapokkuus
Aromikkuus

Makuvivahde: Hunajainen