Aamukahveja ja videokuvauksia NRJ:llä

Paulan työssä odottaa aina uusi seikkailu nurkan takana ja tällä viikolla se löytyi Lauttasaaresta. Tiistaiaamuna hurautin autollani Radio NRJ:n studiolle kuvaamaan uuden websarjan pilottijaksoa yhdessä Aamupoikien Anssin ja Rennen kanssa.

Aina yhtä hurmaavat Aamupojat ovat jo vanhoja tuttuja aikaisemmilta käynneiltäni NRJ:llä.

Ennen kuvausten alkua kuvausryhmä laittoi kuvauspisteen kuntoon ja minä sain käteeni kupillisen kahvia. Juodessani aamun ensimmäisiä siemauksia, maskeeraaja laittoi hiukseni sekä ehosti meikkiäni. 

Aamupoikien saatua juontourakkansa purkkiin, alkoivat kuvaukset. Rento tunnelma edesauttoi kuvausten kulkemista sulavasti eteenpäin ja vitsikkäät pojat saivat minultakin pokan pettämään muutaman kerran kameran edessä. Päivä sujui erittäin hyvin ja saimme pian kaiken tarvittavan materiaalin kasaan. Kuvaukset olivat todella hauska kokemus ja oli kiva nähdä Aamupoikia pitkästä aikaa, etenkin näin hyvän kahvin merkeissä!     

 

Tulevasta sarjasta voin paljastaa sen verran, että siihen liittyvät suomalaiset työpaikat, taukohuoneet ja tietysti kahvi!

Pysy kuulolla, sillä seuraavien viikkojen aikana paljastuvat uuden ohjelman salat!  

Tuoksuvin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
NRJ Aamupojat
Blogimerkintä
Anssi ja Renne
Paula uudistaa kahvitauon
Aamukahvi
kuvaukset
radio
paula-haku
websarja
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›