Paulig Espresso Fortissimo &

Tryffelibrowniet

Suhteeni tummaan suklaaseen ja kahviin on kainosti intohimoinen.Saatan elää pelkällä vedellä ja leivällä viikonkin, mutta kun ilmassa tuoksuu kremalla kuorrutettu espresso ja jykevän tumma suklaa, kuljen vaikka kuuhun ja takaisin saadakseni niistä osani.

Onneksi tällä kertaa tarvitsi kulkea vain muistini perukoihin, sillä mieleeni tuli ne pulleat kyyneleet, jotka syntyivät, kun vatsaani ei ystäväni tuparessa mahtunut enää ainuttakaan tryffelibrownieta. Olin syönyt niitä siinä vaiheessa vaatimattomasti pellillisen. Loppukliimaksi oli täydellinen mutteripannulla pyöräytetty kahvi, jonka jälkeen uskoin olevani taivaassa.

Näissä leivoksissa ja tukevassa espressossa yhdistyy addiktoivan maun lisäksi myös niiden samettinen kuorrutus ja laadukkaista raaka-aineista tehty täyte. Panostan aina leivonnassa hyvään suklaaseen ja luomuruokosokeriin, jolloin saan aromikkaan lopputuloksen.

Katso resepti