Espresso Passione &

Minna Parikan täydellinen makupari

CORTADO JA LUSIKKALEIPÄ

Kenkäsuunnittelija Minna Parikan täydellinen kahvihetki on pikainen Café Cortado yhdistettynä suklaiseen suupalaan juuri ennen uuden malliston esittelyä. Eteläeurooppalainen Cortado on espressojuoma, mihin on lisätty tilkka lämmintä maitoa. Sen valmistukseen sopii erityisen hyvin intensiivinen ja vahva Paulig Espresso Profondo. Cortadon suklaisena suupalan käy esimerkiksi klassinen lusikkaleipä.

 

Maailmalle ja takaisin!

Minna Parikan luomuksia myydään ympäri maailmaa. Kengät ovat vieneet myös tekijänsä maailmalle. 19-vuotiaana Minna lähti Englantiin opiskelemaan kenkädesignia viettäen seuraavat kuusi vuotta Lontoossa, Milanossa ja Barcelonassa.

– Kengät ovat ensirakkauteni muodissa. Niistä lähtee koko tyyli – kengissä ja asusteissa ei saa mennä metsään.

– Helsinki on minulle kotikaupunki. Täällä on tyhjää tilaa, jonka voi täyttää omilla ideoilla ja rakentaa oman pienen visuaalisen maailmansa niistä. Täällä ei ole myöskään sellainen tunne, että tarvitsisi juosta muiden perässä.

“May these shoes lead you to new adventures”

Minna suunnittelee kenkiä seikkailunhaluisille naisille, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Kengät voivat parhaimmillaan nostaa itsetuntoa ja luoda hyvää pohjavirettä päivään.

– Toivon, että minun kenkäni vievät kantajansa uusille poluille, että kengät kiinnittävät huomion ja toimivat keskustelun avaajina.

Itselle täydellinen kenkäpari

Minna kokee, että kenkien tulee olla persoonalliset ja kuvastaa kantajaansa. Ulkonäön lisäksi Minna korostaa korkokenkien mukavuutta – kauniinkin kengän tulee olla käytettävä.

Kannattaa valita itselleen sopiva kengän lesti ja sellaiset korot, jotka pystyy hallitsemaan.

Millainen kahvi sopisi Minna Parikan kenkien pariksi?

– Varmasti se olisi sellainen pieni tuju kahvi, joka saa jopa pienen hysterian aikaiseksi ja antaa energiaa päivään ja menoa jalkoihin.

Katso resepti