Paulig Café Havana &

Ananaskeikauskakku

Parhaimmillaan jälkiruokien kanssa.

Vuoan pohjalle:

margariinia tai voita
½ dl fariinisokeria
Ananasrenkaita

Kakku:

150 g voita
150 g sokeria
2 kananmunaa
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
5-6 rkl ananaslientä

Voitele pyöreä, halkaisijaltaan noin 20- 22cm:n vuoka rasvalla ja ripottele fariinisokeri vuoan pohjalle. Aseta ananasrenkaat fariinisokerin päälle. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti taikinaan ananasliemen kanssa. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 40-45 min tai kunnes kakku näyttää kypsältä. Anna jäähtyä paiston jälkeen noin 5 min ja kumoa.