Paahtimo

 

Hyvä kahvi tekee elämästä parempaa!

Paulig Kulman valikoimassa on aina laaja kirjo laadukkaita kahvimakuja. Vaihtuvasta valikoimastamme löytyy erilaisia kahveja aina Pauligin ikonisista kahvibrändeistä Kulmaa varten kehitettyihin erityisen laadukkaisiin Paulig Kulma -erikoiskahveihin. Kahvinystävät pääsevät maistelemaan kahveja myös valmistettuna erilaisilla käsinsuodatusmenetelmillä.

Paulig Kulma -kahvisarja on myynnissä vain Kulmassa ja valikoima koostuu tämän hetken kiinnostavimmista pavuista. Kahvispesialistimme Tomi suunnittelee Kulma-kahvit yhdessä Pauligin ostotiimin kanssa ja seuraa jatkuvasti kahvimaailman trendejä. Tämä näkyy sekä valikoimassa että kahvien paahtotavassa. Erityisesti vaaleapaahtoiset alkuperämaakahvit ovat tällä hetkellä suosittuja.

Kulman omia kahveja voi ostaa myös papuina mukaan Kulma shopista ja jauhamme pyydettäessä kahvin sinulle.

Raaka-aineena kahvi on hieno ja herkkä, ja siksi suhtaudumme siihen Paulig Kulmassa tunteen palolla. Kattomme alle kiteytyykin kahvi-alan paras osaaminen: aina kahvin alkuperästä vahvaan barista-osaamiseen ja kouluttamiseen asti. Henkilökuntamme myös kertoo sinulle mielellään lisää kahveistamme.