PAULIG MUNDO REILUSTI TUMMA

Paulig Mundo Reilusti Tumma

PAULIG MUNDO Reilusti Tumma on täyteläisen vivahteikas, lempeästi tummaksi paahdettu luomukahvisekoitus luonnonmukaisesti viljellyistä arabica-kahvipavuista. Erityisesti Kolumbian vuorilla hitaasti kypsyneet pavut tuovat makuun aavistuksen kypsää hedelmää. Mundo-tuoteperheen pakkaukset valmistetaan 45 prosenttisesti  kasvipohjaisista ja uusiutuvista lähteistä!

Maailma muuttuu ostos kerrallaan

Paulig Mundon kahvipavut tulevat Reilun kaupan osuuskunnilta, jotka yhdistävät satoja pieniä viljelijöitä. Reilussa kaupassa tuotteesta maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, joka kattaa ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Reilun kaupan viljelmillä työntekijät saavat vähintään lakien mukaista palkkaa ja asialliset työolot. Lapsityövoiman käyttö on kielletty. Myös ympäristöstä huolehditaan vaalimalla kestävää viljelyä ja luonnon monimuotoisuutta.

Lue lisää Reilusta kaupasta

Luomua. Ilman muuta.

Paulig Mundo on luomukahvisekoitus, mikä tarkoittaa, että sen kahvipavut on viljelty luonnonmukaisin menetelmin ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjunta-aineita.

Lue lisää Luomusta

Paulig Mundo Reilusti Tumma

Paulig Mundo Reilusti Tumma 450 g
Paulig Mundo Reilusti Tumma papu 450 g
Paahtoaste: 
4 - Tumma
Täyteläisen vivahteikas
Täyteläisyys 
Hapokkuus 
Aromikkuus 
Makuvivahde: 
Hedelmäinen
Jaa sivu: