Etsi Juhla Mokka -joulupipari ja voita!

Kutimet, kutimet, riemuin helkkäilee...

Jos kutimet eivät kuitenkaan pysy kädessä – eipä hätää!

Etsi Juhla Mokka joulun ihmemaahan piilotettu joulupipari, klikkaa ja osallistu arvontaan!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Juhla Mokka -jouluvillasukkia, 3 kpl Juhla Mokka -lahjapakkauksia ja 5 kpl Juhla Mokka -tuotepaketteja.

Arvonnan säännöt

Klikkaa alta piparinetsintäpuuhiin!

Juhla Mokka -joulupipariarvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii Paulig (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

Arvontaan voi osallistua 9.11.–6.12.2020. välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistuakseen arvontaan tulee testaajan jättää yhteystietonsa kampanjasivustolla.

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl naisten ja 1 kpl miesten Juhla Mokka -jouluvillasukkia (sukkien arvo n. 45,00 €), 3 kpl Juhla Mokka -lahjapakkauksia (sis. kahvipaketti ja lankakerä arvo 6,90 €) sekä 5 kpl Juhla Mokka -tuotepaketteja (sis. 12 kahvipakettia Juhla Mokka -tuotesarjasta arvo n. 60,00 €). Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan postitse voittajalle.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan sähköpostitse.

Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Arvonnan järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Back to top