Joulun Ihmemaa

Löydä joulupipari ja voita!

Ei joulua ilman JUHLAa, eikä juhlaa ilman piparinmetsästystä!

Löydä Juhla Mokka Joulun Ihmemaa -sivustolle piilotettu joulupipari, klikkaa ja osallistu arvontaan!

Pipari voi piilotella missä tahansa Joulun Ihmemaa -sivuilla – pidä siis silmäsi auki, kun haet inspiraatiota joulun tekemiseen.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Juhla Mokka -superpakettia, joka sisältää Suomen suosituinta kahvia eri mauissa, Paulig-pressopannun ja Paulig-kahvikuppeja!

Arvonnan säännöt

Piparinetsintäpuuhiin!

Jaa sivu:

Juhla Mokka -joulupipariarvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii Paulig (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

Arvontaan voi osallistua 5.11.–26.12.2021 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistuakseen arvontaan tulee testaajan jättää yhteystietonsa kampanjasivustolla.

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Juhla Mokka -pakettia, joka sisältää Suomen suosituinta kahvia eri mauissa, Paulig-pressopannun ja Paulig-kahvikuppeja. Palkinnon arvo on 19,90 €. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan postitse voittajalle.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan sähköpostitse.

Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Arvonnan järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Back to top