Kahvila

Paulig Kulma on inspiroiva kohtaamispaikka Helsingissä Kluuvin kauppakeskuksessa. Kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Hyvä kahvi tekee elämästä parempaa!

Kahden kerroksen kahvilan, paahtimon, terassin ja Barista Instituten Paulig Kulmassa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua keskellä kaupungin vilinää.

Kahvilassa voit nauttia paikan päällä paahdettua kahvia sekä ainutlaatuisia Powaun herkkuja. Haluamme edistää hyvinvointia ja toimia vastuullisesti ja Kulmassa panostamme terveellisiin ruokiin ja herkkuihin laiminlyömättä aisteja herättäviä makuja. Hiteiksi muodostuneet Powaun herkulliset raakakakut, raakasuklaat ja superfood-pirtelöt ovat asiakkaidemme rakastamia.

Kaksikerroksisessa kahvilassamme on 140 asiakaspaikkaa ja käytävän take away pisteessä 20 asiakaspaikkaa. Terassille mahtuu lisäksi mukavasti 40 asiakasta nauttimaan Helsingin urbaanista tunnelmasta.

Paulig Kulman Shopista voit ostaa mukaasi Paulig Kulmassa paahdettua kahvia sekä mm. erilaisia kahvinvalmistusvälineitä.

Paulig Kulman Oiva-raportin löydät täältä. Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa

Tervetuloa!