Vuoden paras kahvinautinto palkittiin jälleen Vuoden Kultakuppi- ja Kultainen Gruppo -kunniamaininnoin

Suomen parhaimmat kahvit löytyvät Raumalta ja Loviisasta. Sain olla mukana onnittelemassa ja ojentamassa upeat kunniamaininnat voittajille.

 Paulig palkitsi jälleen vuoden parhaimmat kahvikokemukset Vuoden Kultakuppi- ja Kultainen Gruppo-kunniamaininnoin. Itse kilpailusta voit lukea lisää aikaisemmasta blogistani, joka löytyy osoitteesta http://sites.paulig.com/paula/2011/12/07/finaalikilpailu-on-alkanut-vuoden-kultakuppi-ja-kultagruppo-kunniamaininnoista/ .

Vuoden 2011 Kultakuppi -kunniamaininnan sai loviisalainen Konditoria-Café Vaherkylä-Ek, jonka erinomaisen makuista Juhla Mokka –kahvia oli ilo nauttia ennen lehdistötilaisuutta. Jo ensimmäisellä siemauksella oli selvää, että valinta oli ollut oikea. 

Kultakuppi -palkinnon ottivat vastaan Cafe Vaherkylä-Ek:n omistajat Håkki ja Pirjo.

Vuoden 2011 Kultainen Gruppo -kunniamaininnan sai raumalainen Café Sali, joka onkin odottanut voittoa jo vuodesta 2006. Paikan päällä oli ihana tunnelma, koko henkilökunta pelasi yhteen ja näin valmistuukin herkullisia ja ammattitaidolla valmistettuja erikoiskahveja.

Tässä siis ainakin kaksi varmasti hyvää kahvittelupaikkaa, joissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa matkan varrella tai tehdä varta vasten päiväkahviretki.

Suosittelen!

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

 

 

Tags 
Blogimerkintä