Voita pääsy Missä kuljimme kerran -elokuvan ennakkonäytökseen

5.10.2011

Lokakuun lopussa elokuvateattereihin saapuu Kjell Westön Finlandia-palkittuun menestysromaaniin perustuva elokuva Missä kuljimme kerran. Se on elokuva rakkaudesta ja kansakunnan myllerryksistä, mutta myös kuvaus Helsingistä ja helsinkiläisistä.

"1900-luvun alussa Helsinki on oikeastaan kaksi kaupunkia, rikkaan yläluokan idylli ja köyhien työläisten slummikorttelit. Tarina kulkee läpi vuosikymmenten ja seuraa miten aika, paikka ja yhteiskuntaluokka sekä yhdistävät ihmisiä että ajavat heitä toisistaan erilleen. " (Helsinki Filmi)

Vuosikymmenten ajan - jo yli 80 vuoden takaa - on myös Juhla Mokka -kahvi kuulunut osaksi suomalaisia kahvihetkiä ja suuria tunteita. Juhla Mokka onkin Missä kuljimme kerran –elokuvan yhteistyökumppani.

Elokuva sijoittuu pääkaupunkiimme Helsinkiin. Mikä paikka Helsingissä sinun mielestäsi henkii menneiden vuosikymmenten tunnelmaa? Onko se jokin katu vanhoine rakennuksineen, sataman purjeveneet tai ehkäpä kahvila?

Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@pauligcafe.fi sunnuntaihin 16.10. mennessä. Kirjoita otsikkokenttään sana "Elokuva". Kirjoita sähköpostiin myös nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme rajatun määrän sisäänpääsylippuja Missä kuljimme kerran -elokuvan ennakkonäytökseen, joka järjestetään Helsingissä 24.10.

Onnea arvontaan!