VIUH - SANOI TAMMIKUU

Tervehdys taas! Tammikuu sen kuin vilahti silmissä ja nyt aloitellaan jo helmikuuta herttaisessa auringonpaisteessa pienen pakkasen nipistellessä poskipäitä. Mitä kaikkea ehdinkään tammikuun aikana touhuta? Heti aluksi päästiin uuden Presidentti – kahvin, Gold Label Originalin makuun. Vierailin pääkaupunkiseudulla ja Kuopiossa maistattamassa uutuutta ja kahvi saikin loistavan vastaanoton. Kultainen paketti tarttui monen matkaan ja seuraavat päiväkahvit vievätkin nauttijansa ihan uusiin sfääreihin.

Kultaisten kahvihetkien lisäksi ehdin tammikuussa käydä Vanhainkoti Hagarossa tarjoamassa talon asukkaille päiväkahvit, Jyväskylässä sekä Lahdessa vierailin kahviloissa, piipahdin Oulun yliopistossa kertomassa markkinoinnin opiskelijoille Paulasta – niin historiasta kuin nykypäivästä ja varsinkin siitä minkälaista työtä tämä oikeastaan on. Markkinoinnin opiskelijat saivat tämän jälkeen tehtäväkseen pohtia Paulan roolia ja sitä mikä siitä tekisi heidän näkökulmastaan ajankohtaisemman. Loistavia ideoita saatiin, ja lisää on tulossa helmikuun lopussa!

Tänä vuonna ohjelmassani tulee olemaan paljon vierailuja erilaisissa oppilaitoksissa. Siellä vierailen kertomassa kahvin kiehtovasta maailmasta ja perehdyttämässä opiskelijoita nautinnollisen kahvihetken valmistamiseen. Tammikuussa ehdin piipahtaa myös Salon Marttayhdistyksen luona pitämässä heillekin illan kahvin maailmasta. Ja näyttää siltä että oppilaitosvierailuja löytyy helmikuulta lähes joka viikolta muutama!

Tammikuun viimeisellä viikolla vierailin myös Jyväskylän keskussairaalassa. Sairaalan henkilöstöravintolassa vietettiin teemapäivää, jonka aiheena oli vastuullisuus. Koko päivän ruokalista oli suunniteltu sen mukaan että ruoat oli valmistettu lähialueiden antimista ja lounaan päätteeksi ruokailijoille tarjottiin Paulig Mundoa. Vauhdikkaan lounasajan päätteeksi pääsin vielä vierailemaan osastollekin. Lämpimiä terveisiä Jyväskylän keskussairaalan osastolle 26! Oli mukavaa viettää päiväkahvihetki kanssanne!

Tänä vuonna suunnitelmissa on myös käydä virkistämässä eri ammattikuntia heidän kahvitauoillaan. Olisiko sinulla mielessäsi joku paikka, jonne Paulan tarjoama kahvitauko olisi paikallaan, tarjoaisi virkistystä ja antaisi virtaa arkipäivien aherrukseen? Jos on, otapa minuun yhteyttä postia Paulalle osion kautta. Esimerkiksi helmikuussa suuntaan Lappeenrannan palolaitokselle tarjoamaan heille aamukahvit.

Vinks Vinks, Nyt helmikuussa kannattaa kauniina pakkaspäivänä pakata päiväkahvit termospulloon, tehdä evässämpylät reppuun ja napata jotakin herkkuakin matkaan ja suunnata päiväkahville raikkaaseen ulkoilmaan!

Tags 
Presidentti
Blogimerkintä
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›