Video uudistuneen Paulan päivästä

Kuvasimme muutama viikko sitten Paulan päivä -videota kahtena päivänä. Video on nähtävissä Pauligin youtube-tilillä, mutta pääset katsomaan sen myös blogini kautta.

Video kertoo uudistuneen Paulan päivästä. Päivät ovat sisällöltään lähes aina erilaisia tässä työssä, mutta video kertoo yhdenlaisen esimerkin Paulan päivästä. Video alkaa Paulan valmistautuessa töihin lähtöön. Videolla näytetään aamutoimia eli aamukahvin valmistusta ja uuteen tyyliin pukeutumista ja laittautumista.

Seuraava kohtaus on kuvattu Kaisa-kirjaston kahvilassa, jonne Paulan haastateltavaksi saapuu huippubarista. Tämän Paulan seuraajat voivat bongata Facebookista, jonne postasin päivityksen ennen haastattelun alkua. Koska uuden tyylinen Paula on yhä aktiivisempi sosiaalisessa mediassa, haastattelun jälkeen otetaan tietenkin yhteisselfie. Kiinnostavien henkilöiden tapaaminen on tärkeä osa uuden Paulan työtä, heidän haastattelujaan voi lukea Paulan blogista.

Paulan perinteistä tyyliä eli Sääksmäen kansallispukua ei sovi unohtaa, koska se jää uuden arkityylin rinnalle arvokkaampia tilaisuuksia varten. Seuraavassa kohtauksessa emännöinkin kansallispuvussa vierailijaryhmää paahtimolla Vuosaaressa.

Video päättyy kohtaukseen, jossa Paula tapaa ystävänsä työpäivän päätteeksi. Paula ystävineen valmistaa erikoiskahvijuomia Cupsolo-laitteella ja kuvaksi ikuistetun juoman postaan Paulan Instagram-tilille. Kohtauksessa ylläni oli oma neule ja nahkatakki, mutta jalassa uuden tyylin printti-kuosiset housut ja kaulassa huivi. Kuinka helppoa, kun ei välttämättä tarvitse vaihtaa edes työasua päivän päätteeksi!

Katso Paulan päivä -video alta!

Terkuin,

uudistunut Paula

Noora