Vege Coconut Frezzashake

Kuten aikaisemmassa blogipostauksessani kerroin, kahvilla "leikkiminen" on mielestäni aika hauskaa. Pidän erilaisten kahvijuomareseptien ideoimisesta ja toteuttamisesta. Kahvijuomareseptien toteuttaminen kotioloissa voi kuitenkin välillä olla melkoisen haastavaa. Onneksi Frezzoista onkin helppo loihtia tuunattuja kahvijuomia, jotka valmistuvat kotioloissakin helposti, piristämään kahvihetkeä! 

Frezza on tuonut viime vuonna tuoteperheeseen mukaan myös vegaaniset vaihtoehdot. Freesit Frezza Lattet yhdistelevät aitoa espressokahvia ja maukkaita kasvipohjaisia juomia. Saatavilla on kolme vaihtoehtoa: Frezza Almond Latte, Frezza Oat Latte ja uusimpana Frezza Coconut Latte! 

Vegaaniset Frezzat eivät ole niin makeita kuin maitopohjaiset Frezzat, joten vähäsokerisia tuotteita suosivat HOI! Suosittelen testaamaan.

 

Frezza Coconut Latte

100-prosenttisesti vegaaninen Coconut Latte on Frezza-kahvikasvijuomien uusin tulokas ja kesän 2019 kausimaku. Uutuusmaussa aito espressokahvi yhdistyy täyteläiseen kookosjuomaan, ja juoman makeus on peräisin kookoksesta ja ruokosokerista.

Vege Coconut Frezzashake

  • 1 plo Frezza Coconut 
  • 2 jäädytettyä banaania
  1. Laita banaanit kuorittuna ja pilkottuna pakkaseen noin tunti ennen juoman valmistusta. Voit käyttää myös pakastamattomia banaaneja, mutta pakastetut banaanit tekevät juomasta ihanan kylmän.
  2. Sekoita blenderissä Frezza sekä banaanit.
  3. Nauti! 

Maistuvia Frezza-hetkiä! 

 

Toivoo,

Maija

Pauligin 19. Paula 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top