Vegaaninen kookos frappe kaupunkikahvi Singaporesta

Vegaaninen herkkufrappe syntyy Café Singaporesta ja kondensoidusta kookosmaidosta. Kookoksinen kahvijuoma vie makumatkalle Singaporen sykkeeseen! Katso resepti tästä blogista.

Kaupunkikahvi Café Singapore on maultaan tasapainoinen ja ja tummapaahtoinen, jonka pehmeän paahteisesta mausta voit löytää tummasävyisiä kaakaon ja tummasuklaan vivahteita. Oletko jo maistanut uutuus-makua?

Uutuutta on saatavilla kahvipapuina, jauhettuna kahvina sekä kylmänä jääkahvina. Tämä kahvi on maukasta etenkin maidon kera nautittuna!

Uusi kaupunkikahvi Café Singapore on maultaan paahteinen ja siinä on kaakaonsuklaisia makuvivahteita

 

Kookoksinen frappe kaupunkikahvi Singaporesta

Tarvitset (iso lasillinen yhdelle):

  • 3 dl Café Singapore -kahvia
  • 5 kpl isoja jääpaloja
  • 1 rkl kondensoitua kookosmaitoa
  1. Valmista kahvi normaaliin tapaan. Nosta kahvi pois keittimestä ja anna kahvin jäähtyä kunnolla.
  2. Laita jäähtynyt kahvi, jääpalat ja kondensoitu kookosmaito tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada juoma lasiin ja nauti pillin kera.

 

Kookoksinen frappe vie makumatkalle Singaporen sykkeeseen

 

Kerro jos kokeilit reseptiä :)

Kahviterveisin, kahvilähettiläs Inkku

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Iinaroosa Kanth on Pauligin 20. kahvilähettiläs

Kirjoittaja: Inkku

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top