Vastuullisuus Paulig Kulmassa

28.1.2021

Vastuullisuus on olennainen kulmakivi Helsingin keskustassa sijaitsevan kahvitalomme kaikelle toiminnallamme. Meille on tärkeää, että myös asiakkaamme ja sidosryhmämme tietävät, millaisia toimenpiteitä meillä tehdään.

Paulig haluaa tehdä entistäkin vaikuttavampaa työtä kunnianhimoisen vastuullisuusohjelmansa tavoitteiden kautta. Vastuullisuusohjelman keskiöön on valittu ihmisten ja maapallon terveyttä sekä hyvinvointia edistävät tuotteet ja palvelut, ilmastotoimet ja kiertotalous sekä oikeudenmukainen ja osallistava toimintatapa. Lisää vastuullisuusohjelmasta ja sen tavoitteista voit lukea Paulig-konsernin verkkosivuilta.

Kaikki Paulig Kulmankahvit ovat 100 % vastuulliseksi varmennetuista lähteistä, kuten myös muutkin Pauligin kahvit. Tämä tarkoittaa, että kahvimme on kumppanuusohjelmien kautta hankittua tai vastuullisuussertifioitua. 

Kaikki Paulig Kulmassa tarjoiltava kahvi on paahdettu kotimaisella biokaasulla tai aurinkoenergialla. Seuraamme tarkasti kahvilan menekkiä, jotta meillä ei syntyisi ruokahävikkiä. Teemme yhteistyötä ResQ:n kanssa, jotta valikoimistamme poistuvat tuotteet saadaan välitettyä eteenpäin kuluttajille edullisesti ja helposti. Tuotekehityksessämme syntyvät testipaahdokahvit lahjoitamme Hope Ry:lle tai Veikko ja Lahja Hurstin laupeudentyö ry:lle.

Paulig Kulmassa  yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet Pauligin vastuullisuusvaatimuksiin. Jokaisen uuden kumppanin kanssa käymme läpi Pauligin Supplier Code Of Conductin ja vastuullisuustavoitteemme.

Vastuullisuus on huomiotu kaikessa toiminnassamme, jopa pienissäkin yksityiskohdissa,  olemme esim. valinneet henkilökunnan työvaatevalmistajaksi kotimaisen Pure Waste Textilesin. Työvaatteet on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Lisää Pure Wasten vastuullisuustyöstä löydät heidän vastuullisuusraportistaan.

Henkilökunnalle haluamme olla paras työympäristö, jossa on miellyttävää ja turvallista työskennellä. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeistuksia ja seuraamme kerran kuukaudessa auditoinnilla turvallisuutta sekä työskentelyn sujuvuutta.

Me Paulig Kulmassa olemme uteliaita ja kannustamme henkilökuntaamme elämän pituiseen oppimiseen ja asioiden tekemiseen uudella tavalla. Olemme myös avoimia ideoille ja siksi pyrimmekin osallistuman mahdollisimman usein korkeakouluopiskelijoiden opinnäytetöiden ja tutkimuksien tukemiseen toimeksiantajana tai sparrauskumppanina. 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top