Uusi Paulig Mexico on Reilu, luomu ja hurmaavan herkullinen!

 Syyskuun alussa kauppoihin ilmestyy uusi ihana alkuperämaakahvi Pauligilta. Lempeän makea ja tasapainoinen Paulig Mexico on sertifioidusti vastuullinen Reilun kaupan tuote, paahtoasteenaan 3.

Kaikki Paulig alkuperämaakahvit on pakattu upeaan innovaatioon: venttiilipussiin, joka säilyttää hienostuneet aromit.

Paulig Mexicon tasapainoinen ja hienostunut aromi sopii täydellisesti makean toscapiirakan tai mantelipikkuleipien seuraksi.

Tämä kielen mennessään vievä uutuuskahvi on paahdettu luonnonmukaisesti viljellyistä, korkeilla rinteillä hitaasti kypsyneistä ja auringon alla kuivatetuista kahvipavuista.

Itsellä nousi ainakin suoraan suosikkikahvien kärkeen, vielä kun tietää juovansa sertifioitua ja luonnonmukaisesti tuotettua kahvia, niin makuelämys ei paljon paremmaksi enää tule!

Pauligin uutuuskahveista puheen ollen, myös Paulig Mundo uudistuu: kahvin paahtoaste tummenee 3:een ja Mundo on jatkossa myös Luomu-tuote sekä Reilun kaupan sertifioinnilla varustettu.

 

Paulig Mundo -kahvi uudistuu ja se paahdetaan jatkossa Reilun kaupan luomupavuista. Täyteläinen kahvi on valmistettu Keski-Amerikan pehmeistä ja tasapainoisista kahvilaaduista.
 

Näistä kahveista kelpaa tarjota syyskahvit ystävälle tai pitää hemmotteluhetki itselleen. Näin minä ainakin aion tehdä!  :)

 

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top