Tuunatut Tazza-kaakaot

Cupsolo Tazza -kaakaoista löytyy jo neljää erilaista makuvaihtoehtoa. Sen lisäksi, että kaikki kaakaot ovat vähälaktoosisia, (Tazza Dark täysin laktoositon) löytyy jokaiselta maulta myös UTZ-sertifikaatti. Mahtavaa! 

Kokosin alle neljä reseptiä, joilla voit tuunata oman Tazza-hetkesi helposti kotioloissa!

Salted Caramel Tazza

  • Cupsolo Tazza Caramel -kaakaojuoma
  • Merisuolaa
  • Kermavaahtoa
  • Kinuskikastiketta​​

Valmista mukiin kaakao Paulig Cupsolo -laitteella ja koristele juoma kermavaahdolla, merisuolahipuilla ja kinuskikastikkeella.

Tazza Mint & kookos

  • Cupsolo Tazza Mint -kaakaojuoma
  • 1kpl Bounty-jäätelöpatukka
  • Tuoretta minttua

Valmista kaakao Paulig Cupsolo -laitteella ja sekoita se jäätelön kanssa blenderissä tai sauvasekoittimella. Kaakao pysyy kuumana, jos annat jäätelön olla hetken huoneenlämmössä. Koristele juoma halutessasi vielä tuoreella mintunlehdellä.

HOT Tazza Dark Chocolate with orange

  • ​Cupsolo Tazza Dark -kaakaojuoma
  • Chili-appelsiini siirappia maun mukaan

Chili-appelsiinisiirappi ohjeet: Laita kattilaan 100g sokeria ja 1 dl vettä. Raasta joukkoon yhden appelsiinin kuoret ja yksi voimakas chili pilkottuna. Kiehauta seos ja anna jäähtyä. Siirappi säilyy jääkaapissa useamman viikon. 

Lisää siirappia mukin pohjalle makusi mukaan ja valmista sen päälle Tazza Dark -kaakao Paulig Cupsolo -laitteella.

Paahdettu valkosuklaa & hasselpähkinä Tazza 

  • Cupsolo Tazza -kaakaojuoma
  • Valkosuklaata
  • Hasselpähkinärouhetta
  • Kermavaahtoa

Paahda valkosuklaa ja hasselpähkinärouhe 160 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Käy kääntämässä suklaata ja pähkinöitä uunissa viiden minuutin jälkeen. Anna jäähtyä. 

Valmista Tazza-kaakao Paulig Cupsolo -laitteella. Lisää päälle kermavaahto ja koristele paahdetulla valkosuklaalla sekä hasselpähkinällä.

 

Maistuvia kaakao-hetkiä!

 

Toivottaa,

Maija

Pauligin 19. Paula