Tuoreita voittajia

24.3.2014

Viime viikolla Gastro-messuilla käytiin Horeca-alan tärkeitä kilpailuja: Vuoden kokki, Vuoden tarjoilija ja Cupping SM.

Tässä tuoreet voittajat:

Cuppingin, eli kahvinmaistelun suomenmestaruuden voitti Panu Reinikainen. Panu maistoi sekä semifinaali- että finaalikierroksella kaikki kahvit oikein ainoana kilpailijoista - suvereeni voitto siis Panulle! Panu työskentelee baristana Kahvila Sävyssä. Hän lähtee edustamaan Suomea Cuppingin MM-kilpailuihin Australian Melbourneen.

Lue lisää kilpailusta: Scae suomi

Vuoden tarjoilijaksi valittiin Toni Yksjärvi Gastrobar Emosta. Kilpailun päätuomari, Janne Marin, kommentoi voittajaa näin: "Kilpailun voittajassa on aistittavissa kokemus, ammattitaito ja itseluottamus omaan tekemiseen. Ominaisuudet, jotka kasvavat kokemuksen karttuessa. Myös hänen oma persoona oli osa palvelukokemusta. Kilpailun voittaja on huippuasiakaspalvelija, joka sai asiakkaansa viihtymään ja nauttimaan". Paulig palkitsi Tonin myös kilpailun parhaana kahviosaajana. Kuvassa Tonin kanssa toiseksi tullut Kata Shecter (Musta lammas) ja kolmanneksi sijoittunut Tanja Pöyhönen (Pöllöwaari).

Lue lisää kilpailusta: Vuoden tarjoilija
 

Vuoden kokki 2014 on Heikki Liekola Grotesk Meat Barista. Toiseksi Vuoden Kokki -kilpailussa sijoittui Ismo Sipeläinen (ravintola G.W. Sundmans) sekä kolmannelle sijalle ylsi Toni Kostian (ravintola G.W. Sundmans). Kilpailun päätuomarin, Filip Langhoffin mukaan finalistit onnistuivat kokonaisuudessaan erittäin hyvin; maut ja annoskokonaisuudet olivat kohdillaan, ja erityisesti alku- ja jälkiruokien kohdalla erot olivat hyvin pieniä. Kilpailijoiden keittiötyöskentely oli myös korkeatasoista.

Lue lisää kilpailusta: Vuoden kokki

Onnea voittajille!!!