TIPI-TII

Kevät kolkuttelee ovelle monin eri tavoin. Lintujen laulu vahvistuu pikkuhiljaa hentoisesta sirkutuksesta yhä voimakkaammaksi laulukuoroksi, räystäistä tippuva vesi säestää sitä ja ilmassa tuoksuu auringonpaiste.

Kerroinkin edellisen kuukauden aikana lähteväni seuraamaan Cup Tasting – kilpailuja. Kilpailupäivä oli kiehtova. Kuinka oikeasta asiasta kilpaillaankaan, kun puhutaan suomalaisista kahvinjuojista! Tokihan meidän keskuudestamme on löydyttävä se tarkkasuisin kahvinjuoja. Jännittävä kisa päättyi Ulrika Hannulan voittoon! Ulrika lähtee edustamaan Suomea 26. – 28.6.2009 Kölnissä pidettäviin MM-kisoihin. Onnea matkaan Ulrika!

Tulevan pääsiäisen kunniaksi on ehkä kotona jo tehty monenlaisia pääsiäisvalmisteluja. Minä en ole suuri mämmin ystävä, joten innostuin tässä kehittelemään vaihtoehtoa mämmille eli pääsiäiseksi sopivaa jälkiruokavaihtoehtoa. Tänä pääsiäisenä jälkiruokapöytään voi kattaa seuraavanlaisen kahvismoothien.

Paulan kahvismoothie (n. 4 annosta, annoskoko noin 1 dl)

  • ¾ dl Paulig Espresso Originale -kahvia
  • noin parin sentin pala vaniljajäätelöä
  • 1 banaani
  • 1 annospussi Tazza-kaakaojuomatiivistettä

Valmista espresso mutteripannulla. Jäähdytä kylmäksi
Yhdistä kaikki ainekset ja vatkaa sakean pehmeäksi.
Tarjoile kylmänä. Päälle voit raastaa tummaa suklaata maun mukaan.

Tags 
resepti
kahvismoothie
Cup Tasting
Blogimerkintä
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›