Tiesitkö tämän vegefrezzoista?

12.10.2018

”Mistä Frezza Almond Latten emulgointiaine (lesitiini) on peräisin? Sopiiko juoma myös soija-allergiselle? Mitä makuvaihtoehtoja vegaanisista Frezzoista löytyy?”


Kasvipohjaiset juomat kiinnostavat yhä enemmän. Luonnolliset ja terveelliset vaihtoehdot ovat tärkeitä omissa valinnoissa.
Frezzan kasvipohjaiset juomat ovat 100% vegaanisia eli eivät sisällä lainkaan eläinkunnan tuotteita. Maidottomissa kahvikasvijuomissa on tarjolla kaksi eri makuvaihtoehtoa. Frezza Almond Latte -kahvimantelijuoma on valmistettu mantelijuomasta ja aidosta espressosta. Tuoteselosteessa mainittu emulgointiaine, lesitiini, on peräisin auringonkukasta. 
Frezza Oat Latte -kahvikaurajuoman raaka-aineena on kaurajuoma ja aito espresso. Kauran vuoksi Frezza Oat Latte ei sovi keliaakikoille.  Vegefrezzojen makeus on peräisin raaka-aineista,  kaurasta ja mantelista, sekä ripauksesta ruokosokeria. Juomien espresso on UTZ-vastuullisuussertifioitua.

 

Ravista tölkki hyvin ja nauti kylmänä.

Frezza-kahvijuomat säilyvät avaamattomina huoneen lämmössä. Avattuna juoma säilyy jääkaapissa noin 3 vuorokautta. Ravista tölkki hyvin ja nauti kylmänä. Maidottomat juomat sopivat vaihtoehdoksi kahvihetkiin, välipalajuomaksi, matkaevääksi tai muuten vaan on the go. Kofeiinia 200ml tölkissä on kahvikupin verran (1,25dl).
Vegaaniset Frezzat on pakattu ympäristöystävälliseen kartonkitölkkiin, joka lajitellaan kartonkikeräykseen. Niissä on pienempi hiilijalanjälki kuin normaalissa juomapakkauksessa. 

Frezza kulkee mukanasi minne vain!

Terkuin Kaisa kuluttajapalvelusta

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top