Terveisiä Tazza-kaakaon ystäville

Syksy on jo pitkällä ja ilmat ovat viilentyneet. Välillä tekee mieli pukea villasukat jalkaan ja käpertyä viltin alle kaakaon kanssa. Cupsolo-kaakaoiden makuvaihtoehdot täydentyivät makean karamellisella uutuudella, kun Tazza Hot Chocolate Caramel saapui kauppoihin syyskuun alussa.

Syksyllä arki rullaa eteenpäin töiden, koulun ja harrastusten parissa. Jokaisella on omat menonsa, mutta on tärkeää myös osata pysähtyä, ihailla syksyn väriloistoa ja nauttia hetkestä.

Meillä kaikilla on omat tapamme rentoutua. Itse tykkään hetkeksi istahtaa alas ja nauttia kupin kuumaa. Paulig Cupsolo tarjoaa hemmotteluhetkiä moneen makuun, niin kahvin kuin kaakaon nautiskelijoille.

Kaakaon ystäville Cupsolo Tazza tarjoaa jo kolme erilaista makuvaihtoehtoa. Täyteläisen makea Tazza Hot Chocolate ja mintunmakuinen Tazza Hot Chocolate Mint saavat seurakseen karamellisen uutuuden, Tazza Hot Chocolate Caramel -kaakaon.

Tazza-kaakaota on helppo ja nopea valmistaa esimerkiksi ulkoilupäivän jälkeen ja laite on turvallinen koko perheen käyttöön. Minulle ainakin maistuu kuppi kuumaa herkullista kaakaota reippaan kävelylenkin päätteeksi!

Hiihtokausi alkaa lähestyä ja Pohjois-Suomi on saanut jo ensimmäisen lumipeitteensä maahan. Minulle Tazza tuo mieleen laskettelurinteet Lapin maisemista, sillä jokainen laskupäivä piti sisällään vähintään yhden kupillisen kuumaa Tazza-kaakaota!

Free-laskijat Lauri Kivari ja Antti Ollila ovat tänäkin vuonna mukana Tazza Hot Chocolate Movie Projectissa.

Tsekkaa video ja seuraa poikien tunnelmia ja videoprojektin etenemistä täältä.

Tunnelmallisia herkutteluhetkiä!

 

Lämpimin terveisin

Maija

Pauligin 19. Paula