Taste of Helsinki -kilpailun voittajien tunnelmointia

18.7.2012

Paulig Caféssa järjestettiin toukokuussa kilpailu, jossa voittajat palkittiin Taste of Helsinki -ruokafestivaali pääsylipuilla. Kilpailussa piti perustella miksi haluaa päästä Taste of Helsinki -festivaaleille. Perusteluja tuli noin 100, joista valitsimme viisi onnellista voittajaa. Tässä kahden voittajan terveiset ja kertomukset festivaalien tunnelmasta jälkeenpäin.

Hei,
tykkäsimme kovasti Taste of Helsinki-ruokafestivaalista. Tunnelma oli leppoisa ja ilmakin aivan mahtava perjantaina. Ihmisiä oli sopivasti: jonoja ei syntynyt nimeksikään. Ruoka oli hyvää ja annokset maisteluun sopivan kokoisia. Muutama ravintola jäi erityisesti mieleen, joten menemme varmasti syömään ihan 'oikean' kokoisia annoksia vielä. Kävimme Pauligin teltalla, totta kai, ja nautimme kovasti kahvitastingistä. Aivan mahtava idea! Saimme asiantuntevaa, ystävällistä opastusta ja olemme maistelleet vielä kotonakin kahvinäytteitä, jotka saimme mukaan.
Hauskaa kesää,
t. Anne ja Erik

Hei,
Sää suosi tapahtumaa, joskin oli hieman tuulista. Yllätyin kun kukaan ei tiennyt eikä osannut neuvoa missä kansalaisvaikuttamisen tori sijaitsee. Sitä eivät suoralta kädeltä osanneet neuvoa edes Helsinki-oppaat, jotka tapasin Mannerheimintiellä. Saamissani lipuissa ei ollut osoitetta tai karttaa tapahtumapaikasta.
Matkustin tapahtumaan Keski-Suomesta, Äänekoskelta, yöpikavuorolla. Olin aika väsynyt koska käytännöllisesti katsoen valvoin edellisen yön. Valvominen kannatti, sillä tykkäsin tapahtumasta.
Kävin Pauligin osastolla pariin otteeseen ja nautin kahvista. Palvelu oli miellyttävää ja ystävällistä ja kahvi aromikasta ja virkistävää. Tosin kaipasin osastollenne Paula-tyttöä.
Kävin katsomassa kokki showt vai mikä niiden nimi mahtoi olla. Tykkäsin myös niistä. Esiintymiset olivat juuri sopivan mittaisia, koska varmaankaan kukaan ei jaksa eikä malta istua kovin kauan paikoillaan. Koettavaa, maisteltavaa ja nähtävää on niin paljon.

Terveisin
Pirjo Kunnari

Tapahtuman seuraavaa kertaa odotellessa!