Taste of Helsinki -festivaali - Vuoden herkullisin ruokatapahtuma 14. - 17.6.2012

20.5.2012

”Fine-dining” tulee Kansalaistorin puistoon 14.–17. kesäkuuta 2012. Taste of Helsinki tarjoaa neljän päivän ajan ruokaa, juomaa ja viihdettä kesäisissä merkeissä. Kaupungin 11 parasta ravintolaa tarjoavat parastaan tässä lyömättömässä kulinaristien ulkoilmajuhlassa, ja tuottajien yltäkylläisestä valikoimasta parhaita ruoka- ja juomatuotteita löytyy varmasti jokaiselle jotakin maisteltavaa ja ostettavaa näillä rennon ilmapiirin ruokamarkkinoilla. Kävijöillä on lisäksi mahdollisuus ostaa näytillä olevaa lähiruokaa ja tarjolla on myös kahvia makuparien kera, viiniä, samppanjaa, olutta ja siideriä. Tapahtumassa käytetään omaa valuuttaa – markkaa. Markoilla voit ostaa ravintoloiden merkkiruokalajeja, juomia baareista ja tuotteita näytteilleasettajilta.

Myös Paulig on mukana ensikertaa järjestettävässä Taste of Helsinki -kaupunkiruokatapahtumassa. Pauligin kahviasiantuntijat ovat valinneet erilaisille alkuperämaakahveille ja kahvisekoituksille parhaiten sopivat makuparit Fazerin käsin valmistetuista konvehdeista. Tule tutustumaan kahvin rikkaaseen maailmaan Taste of Helsinki-tapahtumassa ja löydä kahvin herkullisimmat vivahteet.

Kutsu ystäväsi kesän herkullisimpaan tapahtumaan ja lähetä meille perustelu, miksi juuri sinun pitäisi päästä ystäväsi kanssa mukaan! Lähetä perustelut ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen: wdc@paulig.fi 25.5.2012 mennessä. Palkitsemme viisi parasta perustelua kahden hengen sisäänpääsylippupaketeilla tapahtumaan (Arvo n. 50€/lippupari). Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Julkaisemme parhaat perustelut myös Paulig Cafén Facebook-fanisivuilla.

http://www.tasteofhelsinki.fi
http://www.wdchelsinki2012.fi