Taina Aittasalo - Marketing Manager, Paulig Professional

26.6.2015

1.Kuinka kauan ja missä rooleissa olet työskennellyt Pauligilla?

Tulin Pauligin sisaryritykseen Oy Vendor Ab:en vuonna 2010 markkinointi- ja viestintäpäälliköksi. Vuoden 2014 alussa Vendor sulautui Pauligiin ja toimenkuvani muuttui. Nyt toimin Paulig Professionalissa Channel Marketing Managerina vastuualueenani Suomi. Paulig Professional on Pauligin kahvidivisioonan liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa kahviratkaisuja kodin ulkopuolelle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa ja Venäjällä.

2.Mitä Paulig sinulle on?

Paulig merkitsee minulle työpaikka, josta voin olla ylpeä. On hienoa olla yksi lenkki yli satavuotiaan paahtimon ketjussa.  Me pauligilaiset pidämme kiinni perinteistä, mutta kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme. Innostun kahvista päivittäin ja opin joka päivä jotain uutta. Omassa työssäni kiehtovinta on olla mukana kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa ja auttaa heitä menestymään kahvin avulla.

Pauligin arvot on ollut helppo omaksua ja ne ovat aidosti työarjessamme läsnä. Paulig panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen, joten me työntekijätkin sitoudumme yritykseen.