Syksyn uutuustuotteissa tuoksuja Meksikosta ja tummaa espressoa

30.8.2011

Syyskuun alussa kauppoihin saapuu kaksi jännittävää uutuuskahvia: Paulig Mexico ja Paulig Espresso Profondo.

Jäljittelemätön maku Meksikon korkeilta rinteiltä

Paulig Mexico on uusi jäsen Pauligin alkuperämaakahvien sarjassa. Perinteiset kahvit ovat yleensä usean eri maan kahvien sekoituksia, mutta alkuperämaakahveissa käytetyt pavut tulevat vain yhdestä maasta.

Siksi alkuperämaakahvi on kuin viini: sillä on jäljittelemätön ominaismakunsa. Makuvivahteet syntyvät maaperästä, ilmastosta ja satokausien vaihtelevista kasvuolosuhteista.

Paulig Mexicon maku on tasapainoinen ja sen hienostuneessa aromissa on lempeää makeutta sekä vivahdus mantelia. Kahvi on paahdettu korkeilla rinteillä hitaasti kypsyneistä ja auringon alla kuivatetuista kahvipavuista.

Paulig Mexico -kahvilla on kaksi tuotannon vastuullisuudesta kertovaa merkintää: se on sekä Reilun Kaupan tuote että luomutuote.

Samettinen ja suklainen espressouutuus

Paulig Espresso Profondo täydentää Pauligin espressovalikoimaa. Se on paahdettu eteläitalialaiseen tapaan erittäin tummaksi. Tumma paahto ja ripaus korkealaatuista robusta-kahvia antavat voimaa sekä paksun creman espresson pinnalle.

Uuden espressokahvin pehmeä, pitkään viipyvä maku on syvän samettinen, suklainen ja intensiivinen.  Kahvi sopii erityisen hyvin maitopohjaisten kahvijuomien kuten caffè latten tai cappuccinon valmistukseen.

Kaupoista löydät Paulig Espresso Profondon sekä valmiiksi jauhettuna että papuina. Kahvi sopii valmistettavaksi kodin espressolaitteilla tai perinteisellä mutteripannulla.

Kumpaa syksyn uutuuksista sinä kokeilet ensin?