Suussa sulavaa pääsiäistä

Tällä reseptillä yllätät ja hurmaat vieraat pääsiäisenä perinteisen pashan sijaan. Pääsiäisjuomana voit tarjoilla tämän herkun kera esim. uutta Presidentti Gold Label Black -kahvia.

Maistuvia hetkiä!

Tätä näyttävää, mutta helppoa pääsiäisherkkua voi ylpeänä tarjoilla vieraille. Ellei sitten ehdi mennä parempiin suihin!

 

 

Paulan kinuskinen banaanikakku

8-10 hengelle

pohja:

250g Digestive-keksejä 75g voita

täyte:

4dl kuohukermaa ¾ pussia vaniljakastike-jauhetta 1 dl Tazza Cool Mint -maitosuklaajuomaa 2 banaania valmista kinuskikastiketta

koristeeksi:

kinuskikastiketta suklaakastiketta

  1. Jauha keksit monitoimikoneella tasaiseksi massaksi ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele seos tiiviisti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Nosta viileään noin puoleksi tunniksi.
  2. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää vaniljakastike-jauhe. Lisää lopuksi Tazza Cool Mint-maitosuklaajuoma sekaan.
  3. Kuori ja viipaloi banaani. Ota kakkupohja jääkaapista ja asettele keksikerroksen päälle puolet banaaniviipaleista, kinuskia ja kermavaahtoa. Lisää kermavaahdon päälle loput banaanit ja kermavaahto. Viimeistele pinta kinuskilla ja suklaakastikkeella.
Kakun kanssa palan painikkeeksi voi tarjoilla perinteistä suodatinkahvia tai lempeää Tazza-maitosuklaajuomaa.

Ystävällisin kahviterveisin Ulla Pauligin 17. Paula

Tags 
Blogimerkintä
Paulan kinuskinen banaaniherkku
resepti
Tazza
Tazza Cool Mint
Pääsiäinen
kinuski
suklaa