Suunnittele oma kahvisi

Mitä hankkia lahjaksi henkilölle jolla on jo kaikkea tai mitä viedä tuliaisiksi kun ei haluaisi viedä mitään turhaa? Entä mikä olisi persoonallinen tapa muistaa vieraitaan juhlista?

Eikö oma, itse suunniteltu kahvipaketti kuulostaisi aika mukavalta? Paulig Shoppiin on nyt avautunut ohjelma, jonka avulla voit itse suunnitella oman näköisesi kahvipaketin!

Testasin itse kyseistä ohjelmaa, jonka käyttö osoittautui todella helpoksi. Suunnittelin kaksi toisistaan melkoisesti eroavia kahvipaketteja ja tulihan näistä nyt aika hienoja?!

Molemmat kahvit ovat arvonnassa Instagram-tilini puolella, joten käy tsekkaamassa @pauligin_paula ja osallistu arvontaan. 

Paulig Shopin uudella Mun kahvi -ohjelmalla voit nyt itse suunnitella oman näköisesi kahvipaketin! Taiteilemaan pääset tästä linkistä: www.pauligshop.fi/fi_fi/munkahvi

Ohjelmaa oli mielestäni todella helppo käyttää, eikä se vaatinut sen suurempia ATK-taitoja. Ainut dilemma syntyi, kun mahdollisuuksia toteutuksiin oli liikaa. Ohjelmaan voit siis lisätä minkä tahansa kuvan, käyttää tarroja, lisätä tekstejä sekä käyttää erilaisia tyylejä.  

Itse kahvin voi valita joko keskipaahtoisen tai tummapaahtoisen väliltä. Molemmat ovat 100% vastuullisesti tuotettuja ja hankittuja. Kahvit paahdetaan ja pakataan käsin Tolkkisten paahtimollamme. Oma valintani näihin kahveihin oli tummapaahtoinen kahvi. 

Vaaleapaahtoinen kahvi on paahtoasteeltaan 2,5. Kahvisekoitus on peräisin latinalaisen amerikan kahveista, jotka tulevat mm. Guatemalasta, Kolumbiasta ja Costa Ricasta. Brasilialaiset kahvipavut tasapainottavat kahvisekoitusta ja tuovat siihen toffeen vivahteita. 100% Arabica.

Tummapaahtoinen kahvi on paahtoasteeltaan 4 ja mausta voi havaita pehmeää tummaa kaakaota. Latinalaisen amerikan kahvien lisäksi tässä sekoituksessa on mukana myös kenialaisia kahvipapuja jotka tuovat kahviin runsaasti aromia. 100% Arabica.

 

Käy suunnittelemassa oma kahvipakettisi Paulig Shopissa ja osallistu myös näiden taideteoksien arvontaan @pauligin_paula :n Instagramissa! Tarkemmat ohjeet ja säännöt arvontaan löydät täältä. 

 

Aurinkoisia päiviä toivottelee,

Maija

Pauligin Paula 

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!