Suunnittele ja tilaa oma kahvipakkaus Pauligin verkkokaupassa

24.7.2018

Mitä jos saisit suunnitella kahvipakettisi itse? Nyt se on mahdollista!    

Avasimme kesäkuussa verkkokaupassamme www.munkahvi.fi palvelun, jossa jokainen voi helposti suunnitella omanlaisensa kahvipaketin. Personoitu kahvipaketti sopii mainiosti juhlistamaan esimerkiksi häitä, polttareita, valmistujaisia ja syntymäpäiviä. Työkaluun voi syöttää oman kuvan, tekstin ja logon – tai käyttää valmiita tyylikkäitä pohjia. Helppoa, nopeaa, vaivatonta ja persoonallista!
 
Lisäominaisuutena työkalussa on mahdollisuus halutessaan lähettää piilotettu, max. 40 merkkiä pitkä yllätysviesti, jonka liikkuva animaatio näkyy pakettia katsoessa Pauligin Coffee Moments –sovelluksella! Paulig Coffee Moments on suomenkielinen mobiilisovellus, joka on ladattavissa Applen laitteille Appstoresta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Yllätysviestin animaation voi katsoa etukäteen ”Animaatio” -kohdasta työkalun vasemmassa alalaidassa.
 
Kahvit on pakattu 200 gramman pakettiin ja vaihtoehtoja on kaksi; vaalea- tai tummapaahtoinen 100 % arabica-kahvi suodatinjauhettuna. Vaaleapaahtoisen kahvin paahtoaste on 2,5 ja  tummapaahtoisen 4.
 
Tuotteen hinta on 7,50 euroa (sis. alv) ja minimitilausmäärä 12 kpl. Toimitamme tuotteet 6 kappaleen laatikossa, joten voit tilata tuotteita aina laatikon kerrallaan (12, 18, 24, 30 kpl, jne).
Kun tilaat yli 42 pakettia on hinta 6,90 euroa ja yli 108 kappaleen tilauksissa hinta laskee 6,40 euroon. Tuotteen hinta on hiukan kalliimpi kuin muiden Paulig-suodatinkahvien, koska räätälöity tuote on paahdettu, tarroitettu ja pakattu käsin Pauligin paahtimolla.Toimitusaika on tilaushetkestä 4-17 päivää, riippuen sijainnista ja ruuhkasta paahtimolla. Paketit toimittaa Posti ja saat tuotteiden saapuessa tekstiviesti-ilmoituksen. Kun tilaat 12 pakettia saat ilmaisen toimituksen lähimpään postiin ja yli 140 euron tilauksesta kotiinkuljetus on ilmainen!
 
Jos minimimäärä 12 kappaletta tuntuu isolta, miksipä et tilaisi vaikkapa useammalle kaverille kerralla. Kahvin käyttöaika on pitkä, yksi vuosi paahtamispäivästä.
 
Mukavia kahvihetkiä!
 
Terveisin Marjo kuluttajapalvelusta