Suklaiset Tazza-kuppikakut
Suklaa ja kuppikakut kruunaavaat ystävänpäivän! Ilahduta itseäsi ja ystävää mielettömillä Tazza-kuppikakuilla.
Tazza-kakut
3dl sokeria
2,5dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
3rkl kaakaojauhetta
1dl kiehuvaa vettä
2 pss Tazza stick kaakaotiivistettä
150g sulatettua voita
2 kananmunaa
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Sulata voi mikrossa. Kiehauta kattilassa vesi ja Tazza ja sekoita sulaneeseen voihin. Sekoita seos nostellen kuivien aineiden joukkoon nuolijalla. Lisää munat yksitellen taikinaan hennosti sekoittaen. Täytä kuppikakku vuoat noin puolilleen taikinalla ja paista uunin keskitasolla 200 astetta n. 15-20min. Jäähdytä kuppikakut hyvin ennen kuorruttamista.
Kuorrute
150g voita
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
(2 keltuaista)
1-2 pss Tazza stick kaakaotiivistettä
Vatkaa pehmeä voi ja sokerit kunnon vaahdoksi (10min). Lisää joukkoon keltuaiset yksitellen ja vatkaa vielä hetki. Lopuksi Tazza stickit oman maun mukaan. Pursota kreemi kauniisti kuppikakkujen päälle ja nauti!