Sideways 2016

Sideways-festivaali järjestettiin viikonloppuna Helsingin Kalasatamassa jo toista kertaa. Kaksipäiväinen tapahtuma koostui monipuolisesta musiikkikattauksesta, ruoka- ja juomatarjonnasta sekä muusta alueohjelmasta. 

Itse sain nauttia Sidewaysistä auringonpaisteen sävyttämänä, mutta valitettavasti moni muu festarikävijä joutui myöhemmin sään armoille. Sandaalit vaihdettiin kumppareihin ja hellemekot sadetakkeihin. Oma kokemukseni jäi kuitenkin aurinkoiseksi, ja onkin ilo tarjota teille aurinkoisia festarifiiliksiä kuvien välityksellä.

Kuten viime kesänä, Paulig Coffee Bar on mukana festareilla, ja cold brew -juomien valikoima on tänä vuonna entistäkin laajempi! 

Näillä festareilla ei tarvinnut kärsiä nälästä tai janosta. Tarjolla oli monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta burgereista aina hyönteisiin asti! Ongelmaksi nousi ainoastaan valinnanvaikeus. 

Ivana Helsinki lainasi alueella festarikävijöille ihania mekkoja ja takkeja. Lisäksi paikanpäällä oli Glitternisti loihtimassa upeita glittermeikkejä!

Paulig Coffee Barissa pystyi nappaamaan itsestään hauskan Cafemoji-henkisen kuvan.

Kiitos kivasta festaripäivästä kuuluu myös näille aurinkoisille tekijöille tiskin toisella puolella!

 

Kesäterveisin

Maija 

Pauligin 19. Paula