Seuraavan Juhla Mokka -kahvirasian kuvittaja valitaan suunnittelukilpailulla

20.9.2012

Suomen suosituin kahvi Pauligin Juhla Mokka on nostanut esiin suomalaista kuvitusosaamista Juhla Mokka -kahvirasioiden kautta jo viiden vuoden ajan. Nyt Juhla Mokka haluaa tarjota uusille kuvittajalupauksille mahdollisuuden näyttää osaamistaan, ja siksi rasian kuvituksesta järjestetään suunnittelukilpailu.”Paulig on tuonut suomalaista kädentaitajuutta eri tavoin esiin jo vuosikymmenten ajan. Nyt haluamme kilpailun kautta nostaa esiin uutta kuvitusosaamista ja tukea näin kädentaitajuuden monipuolisuutta”,

kertoo Senior Brand Manager Minna Saari Pauligilta.

Kahvi yhdistää

Pauligin suunnittelukilpailun teema on kahvi yhdistää. Yhteiset kahvihetket ovat tärkeä osa suomalaista kulttuuria – kahvi mahdollistaa yhteisen hetken niin arjessa kuin juhlassakin. Kilpailijoiden tehtävänä on luoda oma tulkintansa aiheesta ja suunnitella kuudennen Juhla Mokka -kahvirasian kuvitus teeman mukaisesti. Tämän lisäksi kuvituksen tulisi omalla persoonallisella tavallaan sointua yhteen Juhla Mokka -kahvin edustamien arvojen kanssa.

Kilpailun voittaja pääsee nimekkääseen joukkoon, sillä rasian ovat tähän mennessä suunnitelleet Klaus Haapaniemi (2008), Sanna Annukka (2009), Sanna Mander (2010), Pietari Posti (2011) sekä Lotta Nieminen (2012).

Kilpailuaika on 17.9. – 2.11.2012. Kilpailuraati valitsee finaaliin enintään viisi työtä. Voittaja valitaan kaikille avoimella yleisöäänestyksellä loppusyksystä ja julkistetaan tammikuussa 2013. Voittajatyön kuosi kuvittaa seuraavan Juhla Mokka -kahvirasian, joka ilmestyy kesäkuussa 2013.

 Tule mukaan valitsemaan kuudennelle Juhla Mokka -kahvirasialle kaunein asu!