Saana Rantala voitti Frezza-korkkikampanjan himoitun pääpalkinnon!

8.2.2013

Saana Rantala voitti Frezzan korkkikampanjan himoitun pääpalkinnon – matkalahjakortin!

Frezzan huikea korkkikampanja tuli päätökseensä vuoden vaihteessa. Kilpailussa Frezza kätki osaan korkeista koodin, jolla voi voittaa upeita palkintoja. Palkintoina oli muun muassa matkalahjakortti, käsinmaalattuja Frezza-lenkkareita ja Skull Candy -kuulokkeita.

Saimme onnellisen päävoittajan puhelimen päähän ja kysyimme hänen tunnelmiaan. ”En ensin tajunnut ollenkaan voittaneeni!” kertoo Saana Rantala innoissaan puhelimessa. Mutta kyllä, Saanan syötettyä Frezza-pullon korkista paljastuneen koodin kampanjasivuille, paljastui sieltä se kaikkein himoitun palkinto, Lepoloma Balille. 

Frezzan tarjoama lomalahjakortti lennätti Saanan ja hänen miesystävänsä Ranskan Nizzaan. Hyisestä Suomesta ja joulun tohinoiden keskeltä oli viikon lepolomalle aurinkoisessa Nizzassa totisesti käyttöä. Sattuipa lomaviikolle vielä vuodenaikaan nähden erikoisen lämpimät ilmat. Saana kertoo, että oli erityisen hienoa päästä reissuun ulkomaille, koska he eivät ole koskaan käyneet Viroa kauempana.

Parhaimmasta palkinnosta riittää iloa vielä tulevaisuudessakin, sillä lahjakortin loppu riittää vielä toiseenkin reissuun. Kohdemaa ei ole ihan varma vielä, mutta johonkin lämpöiseen olisi mukava päästä.

Onnittelut vielä Saanalla voitosta ja oikein rentouttavaa tulevaa reissua!