Raikkaampi Vappu!

Täytyy sanoa, että tämä huhtikuun loppu on ollut nyt melkoisen juhlantäyteinen, kun heti pääsiäisen perään päästään jo juhlimaan vappua! Ihania säitä on luvattu, joten omat vappusuunnitelmat painottuvat vahvasti puistopiknikkiin, ystäviin, herkkuihin ja kuplajuomiin!

Omana vapun kuplajuomana toimii uusi tuttavuus, johon olen ihastunut täysin! Nimittäin uudet Paulig Cold Brew Sparkling -juomat!

Paulig Cold Brew Sparkling -juomat ovat luonnollisia, raikkaan hedelmäisiä, kuplivia virvoitusjuomia. Niiden virkistävä vaikutus syntyy pienestä määrästä kylmäuutettua -teetä tai -kahvia. Juomien makeus on peräisin aidoista hedelmistä ja ruokosokerista, johon täydennystä tulee raikkaasta kuplavedestä.

Tuoteperhe sisältää kolme makua, joissa on kussakin kylmäuutettuna eri raaka-ainetta, vihreää teetä, rooibos teetä tai kahvia. Jokainen tuote sisältää oman luontaisen määränsä kofeiinia; kahvi puolikkaan kahvikupillisen verran, vihreä tee puolikkaan teekupillisen ja rooibos tee ei lainkaan.

RAIKKAAN HUNAJAINEN
COLD BREW SPARKLING ROOIBOS TEA RHUBARB LEMON

Cold Brew Sparkling Rooibos Tea on raparperin ja sitruunan makuinen teejuoma, jota täydentää raikas kupliva vesi. Sen makeus on peräisin aidosta sitruunamehusta ja Reilun kaupan sertifioidusta raakaruokosokerista. Cold brew -rooibostee on luomusertifioitua ja luontaisesti kofeiiniton.

KIRPEÄN PIRSKAHTELEVA
COLD BREW SPARKLING GREEN TEA GINGER LEMON

Cold Brew Sparkling Green Tea on inkiväärin ja sitruunan makuinen teejuoma, jota täydentää raikas kupliva vesi. Sen makeus on peräisin aidosta sitruunamehusta ja Reilun kaupan sertifioidusta raakaruokosokerista. Cold brew -vihreä tee on Rainforest Alliance -sertifioitua ja se sisältää luontaisesti kofeiinia. Pullollinen Cold Brew Sparkling Green Tea -juomaa vastaa kofeiinimäärältään puolikasta teekupillista (14 mg).

VIRKISTÄVÄN KUPLIVA
COLD BREW SPARKLING COFFEE LEMON

Cold Brew Sparkling Coffee on sitruunan makuinen kahvijuoma, jota täydentää raikas kupliva vesi. Sen makeus on peräisin aidosta sitruunamehusta ja Reilun kaupan sertifioidusta raakaruokosokerista. Cold brew -kahvi on Reilun kaupan sertifioitua ja se sisältää luontaisesti kofeiinia. Pullollinen Cold Brew Sparkling Coffee -juomaa vastaa kofeiinimäärältään puolikasta kahvikupillista (35 mg).

Cold Brew Sparkling -juomat on virkistävä sellaisenaan, mutta niistä syntyy myös raikkaita mocktaileja. Tsekkaa reseptit täältä!

Raikasta vappua!

 

Pauligin 19. Paula

Maija 

 

 

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!