Pullakahveja pohjoisessa

Viime viikon vietin Oulussa. Siellä todella kahvihammasta kolotti ja kuuma juoma maistui, kun avustajani kanssa kiersimme kaupoissa, kahviloissa ja Oulun yliopistossa tarjoamassa virkistäviä kahvihetkiä.

Tiistai oli aivan mieletön menestys yliopistolla, kun tarjosimme opiskelijoille veloituksetta Paulig Mundo -kahvia ja Frezza-maistiaisia. Keskitummapaahtoinen, Luomu ja Reilun kaupan sertifioitu Mundo-kahvi tuntui hurmaavan monet pehmeällä ja aromikkaalla maullaan. Siksi taisin saada niin paljon osallistumisia arvontaankin, kun palkintokassin sisältä löytyi muun muassa paketti samaista kahvia. Vieraillessamme myös toisessa yliopiston kahvilapisteistä emme edes osanneet varautua kahvinjanoisten määrään, kun kahvila tarjosi eurolla Paulig-termosmukin ja sen täytön. Puolessa toista tunnissa olivat kaikki yli kolmesataa mukia menneet!

Brazil-kahvi piristi oululaisten päivää keskiviikkona K-citymarket Kaakkurissa ja eivätpä saaneet keittimeni levätä seuraavanakaan päivänä, kun K-supermarket Välivainiossa pullakahveilla kävi yli tuhat asiakasta.

Viikko oli vilkas ja jälleen kohtasin tuhansia ihmisiä meitä kaikkia suomalaisia yhdistävän kahvin merkeissä. Perjantaina olivatkin jännät paikat ajella kotiin, kun Antti-myrsky alkoi pyryttää Jyväskylän jälkeen. Mikäpä olisikaan siis ollut luonnollisempaa kotiin asti selvittyäni, kuin vetäistä villasukat jalkaan ja nauttia vielä lämmin kupillinen suklaalattea rentoutukseksi.

Tänään nähdään Seinäjoen MiniManissa höyryävien kahvikupposten äärellä, tulehan kahville!

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Blogimerkintä
Brazil
Juhla Mokka
Frezza
Paulig Mundo
yliopisto
opiskelija
Oulu