Presidentti Special Blend 2017 -vuosikertakahvin maku tulee Sumatralta!

5.4.2017

Presidentti Special Blend 2017 saa ainutlaatuisen makunsa Sumatran tarkkaan valikoiduista kahvipavuista.

Mikä tekee Sumatralla kasvaneista kahvipavuista erityisiä? Entä miksi juuri nämä pavut valikoituivat tämän vuoden vuosikertakahvin raaka-aineeksi?

Sumatralla, kuten muuallakin Indonesiassa, kahvi kasvaa korkealla jyrkillä vuorenrinteillä. Monet Indonesian saarista ovat muodostuneet tulivuorista ja vulkaaninen maaperä takaakin ihanteellisen kasvualustan kahvipensaille.

Pohjois-Sumatralla keskimääräinen kahvitilan koko on vain joitakin hehtaareja ja niinpä Presidentti Special Blend 2017 -kahvin pavut ovat peräisin usealta pientilalta. Sumatralaisten kahvipapujen lisäksi vuosikertakahviin on valittu parhaita eteläamerikkalaisia kahvilaatuja tasapainottamaan villiä makua.

Presidentti Special Blend -vuosikertakahvien kautta kuluttajien saataville tuodaan joka vuosi uusia ja ehkä hieman yllättäviäkin kahvimakuja eri puolilta maailmaa. Sumatra on kahvialueena Pauligille uusi, ja tämän vuoksi sumatralainen kahvi valikoitui tämän vuoden Presidentti Special Blend -kahvin maun lähteeksi hyvin luonnollisella tavalla.

Oletko sinä jo maistanut tämän kevään Presidentti Special Blend 2017 -vuosikertakahvia?