PRESIDENTTI ORIGIN BLEND ”BONGAA TUKAANIT” –kilpailun säännöt

10.9.2018

 

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

 

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 11.9.-18.9.2018.

 

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Facebookissa Pauligin ”Bongaa tukaanit” -postaukseen kuvasta löytyvien tukaanihahmojen määrän. Oikean määrän arvanneiden kesken arvotaan puolen vuoden Presidentti Origin Blend- kahvit.

 

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan puolen vuoden Presidentti Origin Blend -kahvit, sisältäen:

  • 3 x Presidentti Origin Blend Colombia (500g)
  • 3 x Presidentti Origin Blend Tanzania  (500g)
  • 3 x Presidentti Origin Blend Indonesia (450g)
  • 3 x Presidentti Origin Blend Papua New Guinea (450g)

 

Voittajat arvotaan oikein vastanneiden osallistuneiden kesken 23.9.2018 mennessä ja heille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 30.9.2018 mennessä, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.  

Kaikki aktivointiin osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Aktivointi ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com