Pauligin Presidentti -vuosikertakahvia ja taidetta

17.5.2012

Presidentti Special Blend 2012 -vuosikertakahvi esiteltiin kutsuvieraille leppoisassa galleriatapahtumassa. Pauligin ja Viewmastersin järjestämässä tilaisuudessa maisteltiin makupareja, kuunneltiin jazzia ja katseltiin mielenkiintoista valokuvataidetta. Myös teillä lukijoilla oli mahdollisuus voittaa liput maistelutilaisuuteen.

Perjantaina 4.5. joukko kahvinystäviä saapui Laboratory -galleriaan kokeilemaan ja ihmettelemään Pauligin uutta Presidentti Special Blend 2012 –vuosikertakahvia. Vieraat maistelivat vuosikertakahvia ja siihen sopivaa makuparia kahviasiantuntija Emmi Hämäläisen johdolla. Emmi valmisti kahvia käsisuodatusmenetelmällä, joka herätti vieraissa suurta ihastusta ja mielenkiintoa. Vuosikertakahvin makuparina tarjoiltiin tällä kertaa mustikkamuffineja, jotka sopivat loistavasti yhteen vuosikertakahvin jasmiinisen ja mustikkaisen aromin kanssa. Yhdistelmä aivan suli suussa!

Paikalle saapui muun muassa ruoka-aiheisia blogeja kirjoittavia bloggareita. Vatsasekasin kilin kolin –blogia kirjoittava Riikka oli yksi heistä. Hän kertoi viimeisimmästä vaaleapaahtoisesta kahvihörpystä olevan jo aikaa. Uusi vuosikertakahvi oli hänen mukaansa erittäin maukasta vaihtelua.

Liemessä-ruokablogia kirjoittava bloggaaja valokuvaaja Jenni kertoi olevansa enimmäkseen espresson ystävä. Hänkin kuitenkin kehui vaaleapaahtoisen Presidentti Special Blend 2012 –kahvin makua erittäin hyväksi. ”Sopii varmaan hyvin juuri kakkujen kanssa”, Jenni mietti.

Tapahtuma järjestettiin Laboratory Galleriassa, missä oli esillä Perttu Saksan apina-aiheinen valokuvanäyttely. Echo nimellä kulkeva näyttely esitteli kaikuja menneisyydestä, eli kuvia 1800-luvulla täytetyistä apinoista. Näyttely oli erittäin koskettava ja ajatuksia herättävä. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja viihtyisä tapahtuma! Kiitos bloggareille, pauligilaisille ja Paulig Cafén -kilpailun kautta paikat voittaneille!

Presidentti Special Blend 2012 –kahvi on Pauligin ensimmäinen vuosikertakahvi. Tänä vuonna vuosikertakahvi on vaaleapaahtoinen kahvisekoitus, jonka jasmiininkukkainen maku tulee etiopialaisesta Sidamo-pavusta. Presidentti Special Blend 2012 –vuosikertakahvi on saatavilla tämän kesän. Tartu hetkeen!

Käy kurkkaamassa mitä bloggarit tapahtumasta kertoivat!

Jotain maukasta –blogi: http://www.jotainmaukasta.fi/?p=3254

Aamukahvilla –blogi: http://aamukahvilla.blogspot.com/

teksti: Alexandra Peth, Pauligin viestintäharjoittelija